Maqueta Märklin des d’altre perspectiva. Making-off

Gairebé totes les activitats son reinventades per culpa del COVID-19 no existeix una nova normalitat sinó una adaptació a les circumstancies. Es per aquesta raó que la nostre entitat a optat per fer petites activitats puntuals amb grups molt reduïts.

D’entre altres activitats recentment hem elaborat un vídeo des d’una perspectiva no habitual, veient el recorregut que fa una locomotora de vapor, en concret la BR50, en el sentit de la marxa però sempre veient la locomotora. A continuació detallarem com se ha realitzat aquesta filmació.

1.- En primer lloc hem disposat de la composició de la locomotora BR50 i els vagons costa.

2.- Per altre part hem disposat d’una locomotora que arrossegava un vagó portacontenidors, on en el contenidor havia una càmera.

3.- Càmera wifi miniatura (FREDI) instal·lada en el contenidor i connectada directament a un telèfon mòbil (o Tablet) mitjançant una APP al mòbil com FRCAM.

4.- Una tablet degudament connectada a la CS2 de Märklin per al control de dispositius i màquines.

 

Un cop disposem de tot això es sincronitza la càmera amb el mòbil i es posa en marxa la unitat amb el contenidor  de la càmera  i acte seguit es posa en marxa la composició que es vol enregistrar.

Si be a cop d’ull és son senzill els passos existeixen complicacions afegides com les diferents velocitats de les dues composicions han d’anar a la mateixa velocitat però també esta be veure diferents distàncies i l’altre problema son els diferents senyals (semàfors) que aturen la composició del darrera i per tant en la tablet cal controlar la velocitat i les senyals i vigilar sempre en el mòbil les imatges si s’apropa o s’allunya el tren sobre tot en aquell llocs on no existeix velocitat com els túnels.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s