Donacions de material de modelisme ferroviari

on

A més de preservar la història, la nostre entitat pretén mantenir vius aquells objectes que formen part del record del modelisme ferroviari, el nostre país va desenvolupar a primers dels segle passat una gran industria del joguet a Alacant. Fruit d’aquesta, va néixer PAYA que esdevindria la fabrica de somnis dels petits ferroviaris

Ara sovint, son moltes persones, que fent neteja per tenir més espai, han descobert tresors de joguines que no saben que fer i amb molt bon criteri s’adrecen a les Associacions d’amics del ferrocarril per fer arribar aquests trens, sovint amb molts estat. El mes segur es que no tornarem a tenir un tren nou, però les peces d’un o las peces de l’altre podem fer una petita reconstrucció per tornar a veure aquella lluentor del passat amb una certa nostàlgia de los nostres avantpassats que amb molta il·lusió ens van regalar.

 Son una forma de que les il·lusions tinguin una continuïtat i no quedin arraconades. El tren PAYA va ser motiu de alegria de molts en les dècades dels 50 i els 60 ara son un bonic record el tornar a veure’ls o al ser rehabilitats.

Els nostres agraïments a la Familia Ayma i altres families que com ells han confiat en la nostre entitat per fer la donació d’aquest records.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s