Organització

Horaris d’activitat de l’associació

En un principi està previst com horaris fixes tots els dimecres i dissabtes de 17h a 20,30. Independentment i depenent d’activitats extraordinàries o de treballs especial podrà existir altres horaris, que son comunicats de manera instantània per whatsapp a tots els associats.

Hi ha tres responsables del local sense ells no es podrà anar. Aquests responsables poden delegar en algun moment en altres per motius d’impossibilitat d’estar. L’accés al local serà per trucada al mòbil 619 21 22 93.

Organització

L’associació disposa d’un reglament com entitat juridica sense afany de lucre i es troba registrada per a tal finalitat a La Generalitat de  Catalunya i al Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

També disposa d’un reglament intern de funcionament.

Per un bon funcionament s’ha establert uns responsables per cada una de les diferents àrees.

Comunicació

S’estableix com sistema de comunicació el correu electrònic, el Facebook i el blog de l’associació. Tots aquells que tinguin dificultats per poder accedir per aquest mitjans farem el possible per arribar a ells. També es pot trucar al telèfon de l’associació dimecres i dissabte tarda 619212293 o el telèfon del president  Medir Sardeny 667341540

Organització de personal

President de AAFSC Medir Sardeny

Tresorer i responsable àrea econòmica Julio Fernadez

Secretari i organització José Maria Rosel

Visites

Ates que es tracta d’un lloc de dimensions no molt grans, es necessari que les visites siguin concertades prèviament de manera que l’atenció pugui ser més personalitzada i no interrompen les activitats pròpies de l’associació. En aquesta pàgina podreu veure com poder visitar la nostre entitat

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s